Dijkhof Bouw Klarenbeek, 90 jaar vakmanschap

Of u nu uw droomhuis wilt realiseren of een complete wijk of gebouw, u zoekt een bouwpartner die méér in huis heeft. Dijkhof Bouw in Klarenbeek staat voor kwaliteit op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie, onderhoud en service, restauratie én projectontwikkeling in de uitgebreide regio Stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Ook tot diep in de Achterhoek en tot achter de Veluwe realiseren we graag uw bouwproject.

Bij Dijkhof Bouw combineren we pure kwaliteit met een efficiënte bedrijfsvoering. Dit merkt u aan het vakmanschap van onze medewerkers. Maar ook aan onze grondige voorbereiding van ieder project. Zo besparen we zowel tijd als kosten. Minstens zo belangrijk is onze ‘meteen goed’-filosofie: ieder project leveren we op zonder vervelende verrassingen. Bouwen op vertrouwen dus.

Snel kosten in beeld

Benieuwd wat het kost om uw project te realiseren volgens de beproefde Dijkhof Bouw-methode? Dit kunnen wij u snel laten weten! Bel voor een afspraak: 055-3011420 of neem via de contactpagina van deze website contact met ons op!