Dijkhof Bouw
Nieuwbouwplannen?
Verbouwplannen?
Restauratieplannen?
Timmerfabriek

Al 90 jaar uw betrouwbare nieuwbouw, verbouw, restauratie en utiliteitpartner

Of u nu uw droomhuis wilt bouwen, uw huis vakkundig en zorgeloos wilt laten verbouwen, uw monumentale pand wilt laten restaureren of een complete wijk of gebouw wilt ontwikkelen,  u zoekt een bouwpartner die u ontzorgt. Die niet alleen doet wat u vraagt maar een stapje extra zet en meedenkt. Die op alle gebieden méér in huis heeft.

Dijkhof Bouw in Klarenbeek staat al 90 jaar garant voor kwaliteit op het gebied van woningbouw, restauratie, verbouw, onderhoud en service en utiliteitsbouw én projectontwikkeling in de uitgebreide regio Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen tot ver in de Achterhoek en tot voorbij de Veluwe.

Dijkhof Bouw staat voor een grondige voorbereiding van ieder project, pure kwaliteit uit onze eigen timmerfabriek, een efficiënte bedrijfsvoering en bovenal vakmanschap van onze medewerkers.

Verbouwing Dijkhof Bouw

Verbouwing Dijkhof Bouw

Ook wijzelf bouwen aan de toekomst! De verbouwing van ons kantoor, werkplaats en timmerfabriek is inmiddels volop bezig.

Lees verder
Oplevering vrijstaande woning Loenen

Oplevering vrijstaande woning Loenen

Eind mei hebben we in Loenen een vrijstaande woning opgeleverd.

Lees verder
Opnames nominatie AFAS Beter Ondernemen Awards

Opnames nominatie AFAS Beter Ondernemen Awards

Gisteren zijn er opnames gemaakt voor de AFAS Awards waarvoor Dijkhof Bouw genomineerd is. AFAS heeft ons genomineerd in de categorie ‘innovatie’. "De motivatie voor jullie nominatie heeft te maken met het feit dat jullie continu bezig zijn met vernieuwing, aldus AFAS". Bijvoorbeeld het 'BIM’ verhaal om zelf meer grip op het ontwerp en het tekenproces te krijgen als ook nieuwe AFAS Online (software), de nieuwe machine in de timmerfabriek maar ook de nieuwe bedrijfsstructuur (HR afdeling, etc.). Ook het feit dat het gehele pand op dit moment wordt verbouwd draagt bij aan de verbetering en ontwikkeling van het bedrijfsproces.

Lees verder