Dijkhof Bouw
Nieuwbouwplannen?
Verbouwplannen?
Restauratieplannen?
Timmerfabriek

Al 90 jaar uw betrouwbare nieuwbouw, verbouw,  restauratie en utiliteitpartner

Of u nu uw droomhuis wilt bouwen, uw huis vakkundig en zorgeloos wilt laten verbouwen, uw monumentale pand wilt laten restaureren of een complete wijk of gebouw wilt ontwikkelen,  u zoekt een bouwpartner die u ontzorgt. Die niet alleen doet wat u vraagt maar een stapje extra zet en meedenkt. Die op alle gebieden méér in huis heeft.

Dijkhof Bouw in Klarenbeek staat al 90 jaar garant voor kwaliteit op het gebied van woningbouw, restauratie, verbouw, onderhoud en service en utiliteitsbouw én projectontwikkeling in de uitgebreide regio Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen tot ver in de Achterhoek en tot voorbij de Veluwe.

Dijkhof Bouw staat voor een grondige voorbereiding van ieder project, pure kwaliteit uit onze eigen timmerfabriek, een efficiënte bedrijfsvoering en bovenal vakmanschap van onze medewerkers.

Laatste kap nieuwbouwplan Havehoeve Loenen

Laatste kap nieuwbouwplan Havehoeve Loenen

Vandaag is de kap geplaatst op de laatste woning in het nieuwbouwplan Havehoeve aan de Turfhekke in Loenen.

Lees verder
Grote Wetering fase 2 krijgt vorm!

Grote Wetering fase 2 krijgt vorm!

Op het nieuwbouwplan Grote Wetering in Klarenbeek krijgt fase 2a al steeds meer vorm. Eind mei zullen de eerste woningen opgeleverd worden.

Lees verder
Laatste leerlingen beklimmen Sint Janskerk Zutphen

Laatste leerlingen beklimmen Sint Janskerk Zutphen

Ruim 1500 scholieren uit Zutphen hebben de afgelopen weken de Sint Janskerk beklommen voor het educatieproject dat is gehouden tijdens de grote verbouwingen van de toren.

Lees verder