Dijkhof Bouw
Nieuwbouwplannen?
Verbouwplannen?
Restauratieplannen?
Timmerfabriek

Al 90 jaar uw betrouwbare nieuwbouw, verbouw,  restauratie en utiliteitpartner

Of u nu uw droomhuis wilt bouwen, uw huis vakkundig en zorgeloos wilt laten verbouwen, uw monumentale pand wilt laten restaureren of een complete wijk of gebouw wilt ontwikkelen,  u zoekt een bouwpartner die u ontzorgt. Die niet alleen doet wat u vraagt maar een stapje extra zet en meedenkt. Die op alle gebieden méér in huis heeft.

Dijkhof Bouw in Klarenbeek staat al 90 jaar garant voor kwaliteit op het gebied van woningbouw, restauratie, verbouw, onderhoud en service en utiliteitsbouw én projectontwikkeling in de uitgebreide regio Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen tot ver in de Achterhoek en tot voorbij de Veluwe.

Dijkhof Bouw staat voor een grondige voorbereiding van ieder project, pure kwaliteit uit onze eigen timmerfabriek, een efficiënte bedrijfsvoering en bovenal vakmanschap van onze medewerkers.

Cobouw: \

Cobouw: "Grote Wetering Klarenbeek: project van de lange adem krijgt vorm"

Grote Wetering, een groot nieuwbouwproject in het Gelderse dorp Klarenbeek, krijgt steeds meer vorm. In totaal verrijzen hier circa negentig woningen in drie verschillende fasen. De eerste mensen wonen er nu ruim een jaar.

Lees verder
Dijkhof Bouw hoofdsponsor Open Monumentendag Zutphen

Dijkhof Bouw hoofdsponsor Open Monumentendag Zutphen

Aankomend weekend zijn de Open Monumentendagen. Dijkhof Bouw is een van de hoofdsponsoren van de Open Monumentendagen in Zutphen. Wij staan met een stand in de Burgerzaal en een stand in de Sint Janskerk. Hier wordt op zondag 10 september om 13.00 het startsein gegeven voor de restauratie van de toren welke wij mogen gaan uitvoeren. Na het Hof van Heeckeren weer een uniek restauratieproject in Zutphen!

Lees verder
Open Monumentendag

Open Monumentendag

Het is weer bijna zo ver, een jaarlijkse traditie, in het tweede weekend van september is het Open Monumentendag. Op zaterdag 9 en zondag 10 september openen weer veel monumenten de deuren voor het publiek, waaronder ook een aantal monumenten waar wij met veel liefde aan hebben gewerkt!

Lees verder