Tuinstraat kavel 1

Voorst

Aan de rand van het dorp Voorst, met uitzicht over de weilanden worden 4 2^1 kap woningen gerealiseerd. Speciaal voor starters en doorstromers worden de woningen gebouwd met behulp van het Kern + principe. 

Het Kern+ principe is een efficiënt uitgedacht concept dat binnen de gestelde kaders mogelijkheden en vrijheden biedt. Vanuit de vaste kern, nu vastgesteld op 6,3 x 11,3m) heeft de koper nog inspraak over de indeling. In de gevel zijn vele keuzes mogelijk en is een groot assortiment ramen, deuren en kozijnen beschikbaar. Tenslotte kan de koper een keuze maken uit een groot assortiment sanitair, keukens en afwerkingsmaterialen. De koper stelt dus, onder begeleiding van deskundige partijen, zijn eigen woning samen. Bij alle keuzes zijn de prijzen in een helder overzicht beschikbaar en kunnen er weloverwogen keuzes gemaakt worden. 

ONTWERP WONING 
Begane grond: 
entree, garderobe, toilet, open keuken, tuingerichte woonkamer voorzien van dubbele tuindeuren. 

Verdieping: 
overloop met inpandige bergkast, 3 royale slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, vaste trap naar: 

Eerste verdieping: 
mogelijkheid voor 4e slaapkamer 

De woning wordt standaard voorzien van een houten berging. Dit kan op verzoek van de koper opgewaardeerd worden tot een garage. 

De woningen worden gerealiseerd door Dijkhof Bouwbedrijf B.V. en worden gebouwd met het NieuwbouwGarantie certificaat van Bouwgarant. 

De genoemde vrij op naam prijs is gebaseerd op de woning met plattegrond optie D (afm. 5,4 x 9,5 m). 

Ligging en omgeving 
Voorst is gelegen in het hart van de Stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zutphen, omringd door diverse landgoederen, afgewisseld met agrarisch gebied en de uiterwaarden van de IJssel. 

Het dorp Voorst heeft een rijke geschiedenis, met vele monumenten en grote herenhuizen. De bebouwing bevindt zich ten oosten en westen van de N345, de Rijksstraatweg die Apeldoorn met Zutphen verbindt. Binnenkort zal men starten met de aanleg van de westelijke rondweg. Voorst heeft een eigen treinstation op de verbinding Apeldoorn-Zutphen. 

Naast de goede ligging heeft een dorp een bloeiend verenigingsleven, zijn er twee basisscholen en diverse winkels voor onder andere de dagelijkse voorzieningen. 

Het nieuwbouwplan Tuinstraat bevindt zich aan de westrand van het dorp, tegen het buitengebied van Voorst.