Nieuwbouw Multifunctioneel Centrum Klarenbeek

Klarenbeek

Opdrachtgever Stichting Multifunctioneel Centrum de Pauw
Architect BAS bureau voor architectuur en bouwadvies BNA bv
Jaar van oplevering 2015

Het MultiFunctioneel Centrum (MFC) in Klarenbeek is een centrum waarin Klarenbekers én mensen van buiten het dorp elkaar kunnen ontmoeten, waar je een praatje maakt, waar je samen actief bent en waar het gezellig is. Een modern multifunctioneel centrum waar muziek, onderwijs, cultuur, sport en bewegen bij elkaar komen.

Het Multi-fucntioneel centrum bestaat uit een sporthal, vergaderruimtes, jeugdhonk, een grote Multi Functionele Ruimte en de Horeca gelegenheid.

Multi Functionele Ruimte

De Multi Functionele Ruimte is een grote ruimte die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Uitermate geschikt voor presentaties, muziek-uitvoeringen, workshops, cursussen en bijeenkomsten. Daarnaast voor sportieve bezigheden zoals dans, koersbal, etc.

Sporthal

De sporthal bevat een multi-functionele vloer welke geschikt is om te sporten maar ook voor evenementen. In de sporthal kunnen sporten uitgevoerd worden als handbal, voetbal, badminton, tennis, basketbal en gym. Tevens bevat de hal een tribune voor ruim 200 personen.

Vergaderruimte

Er zijn een drie-tal vergaderruimtes in het MFC.

De grote vergaderruimte is voorzien van televisie (incl. laptop aansluiting) en is geschikt voor max. 15 personen.

De kleine vergaderruimte is geschikt voor 10 personen.

De commissiekamer is geschikt voor 8 personen.

Horeca de Brug

Het MFC is voorzien voor een uitermate gezellige horeca-ruimte. Deze horeca-ruimte is geschikt voor 60 personen waardoor het geheel een gezellig geheel is. Voor grotere groepen kan de schuifwand worden geopend waardoor de ruimte in de Multi Functionele Ruimte erbij komt. Plaats voor 250 á 300 personen.

Sportvelden

Het MFC beschikt over een drie-tal wedstrijd voetbalvelden. Eén veld hiervan is kunstgras. Daarnaast is er ook een handbalkunstgrasveld.

Aan de achterzijde van het MFC bevindt zich een ruim evenementenveld.

http://www.mfcklarenbeek.nl